Tanfolyamok

Bőrápolási- és sminktanfolyam

Tanfolyamaim

Smink tanfolyam

Rengeteg smink videót nézel a neten? Követed a smink influenszereket? Demég így se tudod, hogy sminkeld magad a hétköznapokon? Milyen ecseteket vásárolj meg otthonra? Nme csak ezekre a kérdésekre kapcs választ a smink tanfolyamon, hanem egy teljes átfogó elméleti anyag után a gyakorlatban is megmutatom Neked, hogy milyen smink áll Neked jól, és azt hogy tudod elkészíteni.

Bőrápolás tanfolyam

Mint kozmetikus meste nagyon fontosnak tartom a bőrápolást! A tapasztalatom viszont az, hogy nagyon sokan nem tudják, hogy milyen protokolt kell betartani a mindennapos arcápolás során. Illetve, hogy milyen termék mire való. Sajnos manapság már a csapból is kozmetikum reklám folyik, mégis alig tudják az emberek miért fontos pl. a mindenapos tonik használata.
A tanfolyamon nem csak az arc letisztitását, illetve ápolását vesszük át, hanem mindent, ami a kozmetikába beletartozik. (pl. szőrtelenítés, tetoválás)

Bőrápolási-, és sminktanfolyam

Nem tudod, milyen kozmetikumokat használj? Elveszel a drogériák kínálatában? Segítek kiigazodni a rengeteg információ között, ami nap, mint nap ránk zúdul beauty témákban. A tanfolyamon nem csak az arc letisztítását, illetve ápolását vesszük át, hanem mindent, ami a kozmetikába bele tartozik (pl. szőrtelenítés, tetoválás).
A bőrápolási anyag után pedig egy hétköznapi sminket tanulhatsz meg elkészíteni magadon.

SminkBőrápolásSmink & Bőrápolás
1 Fő21.000 Ft17.000 Ft26.500 Ft
Anya lánya
16 év alatt
30.000 Ft25.000 Ft37.000 Ft
Anya lánya
16 év felett
37.000 Ft30.000 Ft45.000 Ft
Tini csoport
2-3 fő
27.500 Ft

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top