Szalon etikett

Kedves Vendégeim!

A szalon etikett nem csak engem véd, hanem Titeket is. Bejelentkezés előtt olvassátok el figyelmesen. Mi kozmetikusok emberekkel dolgozunk nap mint nap. Tiszteljük egymást! Az időnket, a másik vendég idejét, az egészségünket. 

Köszönöm!

1. Időpont kérés

Bejelentkezés minden esetben szükséges. Elsősorban telefonon, üzenetben (elérhető vagyok viberen, messengeren is). Amennyiben nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni az üzenetre, akkor amint ráérek, keresni foglak. 

2. Érkezés a kozmetikába

Kérlek, érkezz mindig pontosan! Miután ez egy egyszemélyes kozmetika, sajnos előbb sem tudlak beengedni, ha épp vannak nálam.

Amennyiben a parkolóban áll már egy autó, a Csicsóka utca sarki telkénél tudsz leparkolni. (kérlek ne a kapuba állj meg)

Késés esetén minden esetben értesíts időben. Ha több mint 10 percet késel, akkor sajnos a Te kezelésedet kell lerövidítsük, nem csúszhatok a következő vendég idejébe. Az is előfordulhat, hogy aznap már nem tudlak bevállalni, mert szoros időbeosztásban dolgozom. 

Ha én késnék, minden esetben jelzem Neked, és ezt kompenzálom a kezelésednél. 

Mindig egyedül érkezz, maximum egy kísérővel, mert a kozmetikában csak egy vendég számára tudom biztosítani a helyet.

3. Lemondás

A jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel, aki nem mondja le 24 órával hamarabb az időpontját, illetve nem érkezik meg a megbeszélt időben a kezelésre, annak az előre megbeszélt kezelés árát ki kell fizetni. 

Sajnos sokszor előfordul, hogy elfelejti a vendég lemondani az időpontját, vagy akár már akkor mondja le, mikor a kozmetikában kéne lennie. Ez azért kellemetlen nekem, mert akkor már nem tudok más vendégnek szólni, hogy lett üres helyem, illetve vagy le van hűtve, vagy fel van fűtve a kozmetika a kezeléseknek megfelelően. A gyantás kezeléseknél is hamarabb be kell kapcsolni a gyantagépet, minthogy a vendég megérkezne. 

Vannak esetek, amikor más is szeretne jönni, de nem tudok Neki időpontot adni. Ilyen esetben, ha előre szóltok 24 órával hamarabb, akkor még fel tudom Neki ajánlani a lemondott időpontodat. Ha nem szólsz, Ő nem tud jönni, illetve nekem bevétel kiesés, sőt kiadás is. 

Természetesen, ha én felejteném el lemondani az időpontodat, akkor a következő kezelésednél kompenzálom!

4. Betegség

Ha betegnek érzed magad, vagy vírusos elváltozásod van (pl.herpesz) kérlek, kérj új időpontot! Ez esetben megértem, ha a kezelés előtt mondod le az időpontodat!

Ha én beteg leszek, nem csak a családom egészségét kockáztatom, de nem fogok tudni dolgozni. Sajnos nekem nincs beteg szabadságom, ez bevétel kiesés nekem. 

Én is lemondom az időpontokat betegség esetén!

5. Fizetés

Kérlek, készülj apró pénzzel is, mert egyszemélyes kozmetika lévén nem tudok a környéken váltani. Én is figyelek, hogy mindig legyen váltópénzem, de ha aznap mindenki nagy pénzzel fizet, előfordulhat, hogy nem tudok visszaadni. 

Hitel nincs az üzletben!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top