Köszöntő

A kozmetikusi életpálya és a sminkelés, gyermekkorom óta meghatározza tanulmányaimat és életpályámat.

Szakmai munkáim végzése során mindig arra törekedtem, hogy általam szépüljenek, és több önbizalmuk legyen a vendégeimnek, hozzájáruljak ahhoz, hogy minél inkább elfogadják- és tökéletesebbnek lássák magukat a mindennapokban!

Szülési szabadságom elteltével eljött az idő, hogy újra munkába álljak és kiszolgáljam a vendégek igényeit.

Mesterkozmetikusként kitanultam a kozmetika csínját-bínját, így amíg otthon voltam, elkezdtem saját natúr termékeket készíteni.

Sminkesként folyamatosan voltak munkáim, melyeknek eleget tudtam tenni, családi összejövetelek, esküvők vagy iskolai rendezvények alkalmával.

2015. áprilisától szeretném, ha Ön is megtapasztalná 15 éves szakmai tudásom legjavát Budaörsön a Rubin Szalonban!


Miért METIO?

A metio eszperantó szó, jelentése: kézművesség.
A termékeknek szerettem volna olyan gyűjtőnevet találni, amely tükrözi az elkészítési folyamatot, magát a terméket, kihangsúlyozva az alapanyagok természetességét, semlegességét.
Miért Eszperantó?

Fontos volt számomra egy olyan név, amely áthidalja a nemek és nemzetek közötti különbségeket, egyenjogúságra törekszik a világ többi elismert termékével, melyet számtalan ember használ napi szinten, akárcsak az Eszperantó nyelvet.


A METIO egyszerű, szerethető, könnyen megjegyezhető, lényegre törő, játékos kifejezés

Tőlem (ME) – Neked (TI) – Nektek (O)


Kézművességnek nevezzük az emberi erővel és kézi szerszámaival – a természetes eredetű alapanyagokon – végzett forma átalakító tevékenységet, és kézműves-terméknek az így létrehozott termékeket.
Az eszperantó nemzetektől független, mindenki számára egyenjogú nyelvhasználatot biztosító, élő, mesterséges eredetű, semleges nemzetközi segédnyelv. A mesterséges nyelvek közül ezt beszélik a legszélesebb körben, mintegy 115 országban. Használata különösen magas Európában, Kelet-Ázsiában és Dél-Amerikában.